Sadržaj ovog sajta prikazuje duvanski propratni
materijal i duvanska pakovanja.

Namenjen je licima starijim od 18 godina.
Pritiskom na dugme „NASTAVI“, potvrđujete da ste
stariji od 18 godina!

Fortis tobacco & accessories

SPECIJALNA PONUDA !!! POPUST OD 10% ZA FIZIČKA LICA NA SVE PROIZVODE NARUČENE PREKO INTERNETA

(osim proizvoda već na popustu i rezanog duvana koji ne prodajemo putem interneta - cene rezanog duvana na ovom sajtu su samo informativnog karaktera)

 

Cigaret tubice sa filterom visokog kvaliteta spremne za punjenje duvanom po izboru. GIZEH proizvodi su dostupni u kutijama od po 100, 200 i 250 tubica sa nekoliko različitih pojedinosti: sa regularnim filterom, sa ukusom mentola ili sa visoko kvalitetnim belim filterom.

Nemačka preciznost i čuveni kvalitet izrade izražavaju se u perfektno napunjenoj svakoj tubici. Lakoćom korišćenja, uz samo nekoliko poteza, gotovo da nema razlike između fabričkog i ručnog punjenja.



FORTIS TOBACCO asortiman proizvoda ČINE:

 

PRAZNE CIGARETE, filter tubice, prazne tubice sa filterom, prazne cigarete, cigarete bez duvana, cigaret tubice sa filterom, tubice sa filterom koji sadrži aktivni  ugalj radi smanjenja unosa katrana, kao i perforirane filter tubice radi smanjenja unosa nikotina, mašinice za punjenje praznih cigareta, punjenje tubica sa filterom, punjenje praznih cigareta, punjenje cigareta bez duvana, punjenje cigaret tubica sa filterom, papirići za zavijanje duvana, papirići za motanje duvana, papirići za pravljenje cigareta, papirići za cigarete, rizle za motanje, rizle za zavijanje, mašinice za zavijanje duvana, mašinice za motanje cigareta, mašinice za zavijanje cigareta, tabakere za zavijanje i motanje duvana, filteri za cigarete, filteri za zavijanje cigarete, filteri za motanje cigareta i cigaret filteri, duvani, rezani duvan, aromatični duvani, najbolji duvani, najkvalitetniji duvani, organski duvani, duvani bez aditiva, duvani sa aromom, mac baren duvani.

 

 

 

IZDVAJAMO IZ PONUDE: